Get 5 free samples from Kiehl's Malaysia now!

Assalamualaikum.
Got my free samples from Kiehl's Malaysia just now.
How to get it?
Read this post πŸ˜„


Petang tadi aku baru redeem sample from Kiehl's kat Mahkota Parade. Sample dapat lepas main game kat laman web Kiehl's Malaysia. Alhamdulillah dapat jugak 😊 since barang Kiehls memang best and harga pun around seratus lebih, so why not kita try sample dia kan? nak nak jenis yang suka kumpul sample macam aku ni >,< 


so, what I got petang tadi is;

1. Kiehl's Cucumber Herbal Conditioning Cleanser
2. Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Toner
3. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate
4. Kiehl's Ultra Facial Oil Free Gel Cream
5. Kiehl's Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque
Thank you Kiehl's teams πŸ’•staff kat Kiehl's MP tadi memang nice, cantik and peramah gila. kalau ada bajet lebih nanti i cuba produk Kiehl's yang full okies hehe 😘 and thankyou jugak kat kak iman sebab bagitahu pasal bende ni ^^

How to get this?


  • Firstly korang kena pergi ke laman web Kiehl's Malaysia untuk play the game. Game dia senang je. Just binaa playground and mixed up two of type item.


  • Lepas bina semua, boleh click ✓ kat belah kanan atas

  • Then, letaklah nama playground engkorang

  • Dah submit, then isi kan details korang. part ni penting sebab nanti nak redeem sample dia tanya apa ID yang dah dihantar ke no. phone korang. Pilih outlet yang berdekatan dengan engkorang, macam aku Kiehl's baru bukak kat Mahkota Parade. so aku amik kat situ.
  • Dah isi semua? tapi belum boleh pergi amik lagi! korang kena tunggu sms from Kiehl's yang menyatakan bahawa korang adalah insan yang terpilih untuk dapat samples dorang hahahaha. selagi tak dapat, selagi tu jangan pergi amik tau! ingat tu πŸ˜…
  • Lepas dah dapat sms, boleh pergi ke outlet yang korang dah pilih tu. cakap je kat staff kat situ, korang nak redeem sample pastu tunjuklah sms yang korang dapat tu.
  • Sample yang korang dapat mungkin berlainan dengan aku. jangan req pulak... orang dah bagi free kau main mintak je apa kau nak haha tak elok tu πŸ˜‚ apa apa boleh baca pasal sample ni kat laman web yang aku dah bagi tadi okies?
  • Dah tu je hehe...
Aku dapat sms 2 days after aku main game tu. so, be patient okay?
Kalau tak dapat jugak, maybe korang bukan di antara 1000 insan yang terpilih...
Tu je nak share harini sebab korang pun patut cuba Kiehl's punya produk...

Disclaimer : This is not a paid/sponsored review post.

Thankyou for reading :)
your princess, FFR πŸ‘‘ 

1 comment:

  1. ahaha seronoknya...

    oh come drop by here

    http://nukilansamurai.blogspot.my/2017/11/losing-weight-in-healthy-way.html

    ReplyDelete

Instagram