form 6 X its my graduation day !!!


Assalamualaikum.
finally ada masa nak update blog abt my graduation day. alhamdulillah semalam yakni hari rabu 11/10/2017 telah berlangsung majlis graduasi for all upper six student. kami dah grad. thankyou to the teachers and lower six students sebab bertungkus lumus buat event ni semeriah yang mampu. terharu dengan invitation card and preparation kat hotel. thankyou gaiss 😋😍


find me in the photo! sape dapat cari aku bagi gula haha sorry. ada yang tak nampak dalam gambar tapi yang penting muka aku memang jelas dalam gambar tu haha. thankyou to all of the teachers yang ajar kitorang sampai grad! nanti nak final dah tak selalu nak bergmbar bersama. sodih...


haha thats me gaiss. graduated form 6 takde topi. katanya dah ada degree baru layak pakai topi bulus tu but itsokay. still happy with that day. im blessed 😊


my gangs 💗


classmates 💕


with our favourite papa 💞😎


my galls 💃💖


with my fav bear 🐻💘


yeay im done 💃😜

haha banyak nak payung gambau senanya tapi banyak yang gambau aku tak lawa hahaha btw congrats gaiss. love you so much 💙 goodluck final !!!

10 comments:

  1. Tahniah.. semoga terus dan terus berjaya di dunia dan di akhirat.

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniahhh ye. muka happy2 semua :D

    pasal recent post tutorial tu BV lupa rujuk tutorial kat mana T^T

    nanti BV cuba cari tutorial tu lagi, atau buat tutorial :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou so much BV :") sokay nanti i tunggu hehe

      Delete
  3. fewit! Congrats!

    Ras atak sabar pulak nak grad uni tahun depan

    Kay, itu tipu.

    nurulrasya.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thankyou rasya 💙 goodluck grad next year !

      Delete

Instagram