#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia


Assalamualaikum.
harini berkesempatan nak join giveaway :) manalah tahu kalau ada rezeki inshaAllah aminn.

kalau aku berpeluang untuk memenangi voucher daripada giveaway ini, aku nak beli bag,  pants dengan makeup organizer. aku memang obses dengan 3 barang tu selain daripada make up. alang-alang tu boleh jadi bag dengan pants untuk raya tahun ni. kalau ada rezeki, aku nak letak barang makeup aku dalam organizer tu.



korang nak menang voucher hari raya jugak? meh la join giveaway ni. kalau ada rezeki di bulan puasa ni, inshaAllah adalah :) tekan banner/gambar untuk join tau 👯

5 comments:

  1. wahh menarik brg yg diidamkan tu... moga ada rezeki Rai... gut luck ya...

    ReplyDelete
  2. thank you for joining the GA!
    all the best and salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. Hi, saya datang follow sini.. :) salam kenal and good luck :)

    ReplyDelete
  4. SINGGAH BW

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.