Segmen Bloglist Beeha 1.0


بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
Assalamualaikum w.b.t


KLIK BANNER UNTUK JOIN

So, here guys, kak Beeha ada buat segmen bloglist yang super gempak punyalah sebab kak Beeha akan letak blogger yang bertuah didalam bloglistnya sepanjang hayat! Woww~ siapa tak nak kan? Dan 5orang jugak dipilih untuk diletakkan di bloglist beliau selama tiga bulan! Sebabtu korang patut join segmen yang bagus ini selain dapat mengeratkan silaturrahim sesama bloggers hehe~~

So, kita akan tag ;

1 comment:

  1. Hai.. singgah daripada segmen yang sama.. Good Luck yaa!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-beeha-10.html

    ReplyDelete

Instagram