[REVIEW] Doodle, Watermark & Banner from Sis Wawa and Sis Rrai

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
Assalamualaikum w.b.t

Haii :) entry kalini aku nak review  doodle, watermark and banner yang aku tempah daripada duaorang blogger yang hebat iaitu, Sis Wawa yang pakar membuat doodle dan Sis Rraihanah yang handal mengedit blog dan mendesign watermark ! Sebab aku tempah kat dorang kerana aku minat dengan doodle Sis Wawa yang comel loteh tu hahaha and also minat jugak dengan design watermark Sis Rrai yang semua lawa lawa hehehe.

Doodle from Sis Wawa
Taraaaa.... ni lah doodle yang aku tempah dari Sis Wawa hahaha comelkan ? Aku pun tak sangka Sis Wawa boleh buat doodle yang comel nak mati macam ni eventhough aku ni taklah comel mana kan hakhakhak ok gurau. Aku bagitahu kat Sis Wawa yang aku nak doodle sampai bahu untuk buat watermark dengan banner. So, nilah hasilnya Sis Wawa buatkan untuk aku. Paling aku suka bila design baju dekat doodle tu sama dengan design baju real yang aku guna :") Lepastu dah siap doodle ni, aku letak huruf RH kat tudung tu supaya orang tak curik nanti ^^ Thanks Sis Wawa untuk doodle yang comel nak mati ni hahaha nanti raizah tempah kat Sis Wawa lagi ye?? thankyou soo much :* muahh cikedd hahaha

Watermark from Sis Rrai
Lepas aku dah tempah doodle kat Sis Wawa, aku bagitahu Sis Rrai yang aku nak tempah watermark dengar banner pulak sebab aku memang suka design Sis Rrai dalam membuat watermark. So, inilah hasilnya :") Aku kasik doodle tu kat Sis Rrai and dia pun design watermark yang aku nak ^^ Background aku nak warna kelabu sebab blog aku memang ada kelabu then campurlah hitam putih untuk nama aku >,< and aku pun tak sangka lawa betul design Sis Rrai untuk aku *terharu* Thanks Sis Rrai sebab buatkan watermark yang lawa ni hehehe muahh cikedd :*

Banner from Sis Rrai
Actually, aku memang nak tempah banner yang lain sikit dari watermark aku tu. Banner gif sebenarnya sebab kalau korang perasaan, banner atas ni dia ada gerak-gerak kan? haa tulah Banner gif nye. Aku mintak Sis Rrai buat yang liplapliplap punya haa sebab nak glow glow kan Banner gif aku and Sis Rrai buatkan yang ada love love gituuu~~ nampak comel sangat sebab serasi dengan doodle yang comel tu ~~ Thank you so much Sis Rrai :") ni tak tahule dah berapa kali aku ucapkan terima kasih kat Sis Rrai kita ni T^T sebab design Sis memang lawa and terbaikk dan tak pernah mengecewakan. Tak menyesal tempah dengan sis hehehe :* nahh muahh banyak-banyak :**** hehehehe :))


So, servis kedua-dua akak blogger kita memang terhebat!! nak tahu sebab apa? sebab doodle tu aku tempah sehari je dah siap tau lagipun korang boleh dapat murah dengan Sis Wawa kita ni ^^. Selain tu, watermark dengan banner pun aku dapat murah dari Sis Rrai kita ni hanya dengan rm5 !! haa murah kan? watermark + banner gif pulakk tu~~ hehe murah rezeki Sis Rrai kita ni.

Haa.. korang apa tunggu lagi? yang mana nak tempah doodle daripada Sis Wawa tu boleh ke blog beliau ye. Sis Wawa juga ada buat header doodle dan doodle macam aku ni dengan harga yang berpatutan. Jom terjah blog Sis Wawa !! 

Dan yang mana nak yang nak tempah watermark dan banner gif macam aku ni, boleh terjah blog Sis Rrai kita, Konfem tak menyesal punyalah sebab design Sis kita ni memang gempak dan lawa ofcourse harga pun murah hehehe. Jom kita terjah blog Sis Rrai !!


9 comments:

  1. wah lawanyaaaaaaaaaaaaaaaa <3
    jeles pulak tengok tapi tak ada bajet pulak nak tempah huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lawa dan comel kan? tempah lah murah je^^

      Delete
  2. Thankyou for this review Raizah sayang!! hehehe. I really aprreciate this entry:) terima kasih tempah ngan kite..

    ReplyDelete

Instagram