Tangan Gatal

Assalamualaikum gaiss.



Firstly, maaf sebab dah lama tak update entry hehe sebab takde benda nak update. Second, cuma nak bagitahu yang blog Izah dah bertukar template!!! hehehe act Izah ni terlalu bosan tu yang tangan Izah gatal nak tukar template baru. Izah sendiri tak tahu apa dah jadi dengan diri Izah ni. rasanya template sebelum ni lawa kot tapi tangan I gatal nak tukar template hehehe so bertukarlah ia ke template Minimal daripada ThemeXpose . Sebenarnya, Izah sesaja je nak try template by ThemeXpose ni sebab Izah tengok dah ramai blogger pakai template daripada ThemeXpose ni. Maklumlah Izah memang jenis suka mencuba. Tak salah kan? Korang rasa template ni atau template sebelum ni yang lawa? sebab template kalini nampak serious *lol . Lagipun template dulu merupakan template denim tu yang buatkan blog tu lawa >,< tapi tangan Izah gatal pulak nak menukar template hehe. Kalau Izah bosan dengan template ni, Izah akan tukar dengan template lama ha takpun template jenis lain daripada ThemeXpose hehe rambang mata pulak tengok jenis template yang lain *,*

4 comments:

  1. template ni nampak kemas :) Hana suka template macam ni hehe

    ReplyDelete
  2. template ni nmpak mcm blog org putiih..simple tapi seronok nak singgah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sebab designer dia memang orang putih yang buat :))

      Delete

Powered by Blogger.