Segmen Bersama Leya Yeolly

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
 Assalamualaikum w.b.t

Harini izah nak join satu segmen yang dianjurkan oleh kak leya. 

{click banner untuk join}

Ok kak leya, thanks sebab anjurkan segmen ni hehehe rasanya blog saya dah comel dah tapi cuma nak tanya kak leya macam mana nak ketepikan bloglist saya haha sebab saya masih tak boleh moveon dengan center bloglist tu hm haha tu je kot hehe.

So, kita akan tag:

Semoga berjaya :))

4 comments:

  1. ecah dtg lawat dari segmen yg sama. gdluck hehe!

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  2. Salam Singgah :)

    Dari Segmen sama ni.. Salah ukhuwwah yaa :)

    Jemput singgah ya new sahabat :)
    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen sama.. :D

    http://aienienka.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

    ReplyDelete

Instagram