Blog makin berat ?

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
Assalamualaikum w.b.t

Bila tengok tajuk, konfemlah kita akan story pasal blog yang dah makin berat kan. Ok, just now aku baru check kat iwebtool pasal berat blog aku ni. bukan apa sebab dia dah asyik lama nau loading nye setiap kali aku bukak blog. dan hasilnya adalah seperti berikut:

|
|
|
|
|
|
|
|
 \/ 


Tengoklah lah tu. bukan main berat lagi blog aku ni dan aku pun tatahu kenapa hm. Bukannya aku kasik dia makan pun tapi sesaje je dia nak berat hmhmhm. Aku pun carilah tutorial untuk ringankan blog but the end hasilnya sama jugak. Aku tak tahulah apa aku buat sampai berat jadi nye. Aduh gimana ni ya? hahaha

No comments

Powered by Blogger.