Bad Day



Harini entah kenapa saya rasa yang saya nak menangis je. Saya tak tahu kenapa dan apa sebabnya. I had big problem with my parents. Actually my mom. Saya tak tahu kenapa saya rasa nak menangis bila my mom kata yang saya tak boleh pergi kenduri rumah nenek esok. Saya tahu yang saya tak rapat dengan maklong saya tapi saya cuba lah jugak nak rapat. Bukan apa, saya cuma malu nak tegur orang sebab tulah saya tak berapa rapat dengan sepupu saya. At the end, orang kata saya sombong sebab tak bertegur. Bukan apa, saya cuma pemalu nak tegur orang, Saya memang jenis pemalu sejak dari kecik lagi. Saya tak sombong tapi saya cuba untuk jadi peramah and bila saya cuba nak jadi permah, orang lari. Saya tak tahu masalah dorang ataupun apa masalah saya. Saya sedih bila makcik saya kata yang saya ni sombong tak nak tegur sedara. Saya bukan sombong tapi pemalu! Tahu tak???! Sedih betul harini sebab patutnya my mom bagi semangat kat saya supaya saya jadi lebih berani tapi, dengar je mak saya kata macam tu terus saya badmood dengan mak saya. saya tak tahu nak buat apa. Patutke saya pergi jugak? Tapi kalau saya pergi, saya takut dilabel sombong lagi T^T

 Sebabtu, bila saya sedih saya akan tengok gambar jungkook ni hahaha. Moga esok lebih baik daripada hari ini :))


3 comments:

  1. pendapat saya baik pergi je. kang kalau tak pergi takut lagi dilabel sombong

    ReplyDelete
  2. Takpe. Pegi je and cuba buat yg terbaik. Yang penting, senyum je banyak2. Tak cakap pun takpe. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.