Original Soundtrack : How Can I, Without You by Kim Joo Na

Assalamualaikum:

Hai korang. Tak lama lagi, saya dah nak habis dah SPM hehehe subjek biologi katako hahahaha doakan saya tau untuk Isnin depan hehehe. Terima kasih hehehe. Baru-baru ni, saya ada minat kat satu lagu ni. Lagu tu original soundtrack drama korea ni. Tajuk dia High Society ataupun boleh dikenali sebagai The Privileged hehe korang tengok tak ? OneHD ada siarkan drama tu tau time tu tak silap saya sebelum saya spm. Pada mulanya saya tak berkenan dengan drama tu sebab SungJoon tak hensem sangat tapi saya suka betul dengan HyungSik dalam drama tu. Hyungsik sangat hensem dan buat hati saya tertarik dengan dia wakakaka-.- Tapi, benda first yang saya tsak suka tentang drama tu sebab drama tu banyak aksi ciuman hahaha okay berbalik pasal Hyungsik, dia terlalu hensem tau and sweet gila, charismatic waaa saya boleh gila macam ni sebab dia ada apa yang saya list sebagai ciri-ciri lelaki idaman hahaha.


Gambar ni salah satu scene HyungSik dalam drama korea tu. Saya addicted betul dengan rambut dia time ni sebab style gila. "Your Hair The Most I Favourite" hehe saya suka kata-kata tu sebab saya suka tengok rambut lelaki. And HyungSik adalah satu-satu calonnya yang rambut style gitu haha maigaddd. Saya betul-betul tak kuat ni. Dalam drama ni, saya suka lagu How Can I, Without You by Kim Joo Na. Saya suka lagu ni sebab lagu ni betul-betul feeling cinta gitu hahaha


                                          

Cuba mainkan lagu ni dan feel sendiri tau tau hehe. Saya kasik lirik sekali hehe
English Lyrics
As I think about our times together that seemed too good to be true
I am shedding tears because that’s the only way to find you
If you were going to hurt me, why did you come in the first place?
I have a feeling you won’t ever come back
But I want to see you a little more
What should I do? What should I do?
Is this all we were?
Maybe something went wrong from the start
How can love be like this?
It’s so hard, my days without you
All day, I feel like I could die from my heart in pain
I close my eyes but you’re still in my head
I can’t take it anymore
I don’t know if I can never see you again
What should I do? What should I do?
Is this all we were?
Maybe something went wrong from the start
How can love be like this?
It’s so hard, my days without you
All day, I want to sleep in your arms
No matter what takes us apart
Nothing can stop me
What should I do? What should I do?
What should I do?
What will I become if I live without you?
If we start up again, I will be better

Sebab mengapa saya betul-betul suka lagu ni kerana ada kisah disebalik lirik lagu ni hehe. Dengarlah huhu saya cuba share kat korang semua hehe. Btw, Uee nampak lawa dalam drama tu and Sungjoon, awak hensem tapi HyungSik lagi memikat hati saya waaaaa~~~

High Society OST
cover untuk cerita dan ost High Society ataupun The Privileged
Jangan lupa tonton drama ini ye. Saya promote ni hahaha. Bye Bye

Instagram