Beginning Of SPM



Hello evelibadi !!!!
What's up ? Hahahahahahahaha

Harini SPM2015. Aku salah seorang calonnya haha. Alhamdulillah kertas BM dah lepas.
Usaha ✔ Doa ✔ Doa adalah senjata kita tau! Jangan lupa :)
Tawakal je sekarang kita mampu sebagai  calon spm. Moga Allah SWT permudahkan segalanya.
Ada satu moral value daripada aku untuk korang,
-jangan terlalu taksub dengan soalan ramalan / tips question
Nak tahu sebab apa? Haa ni nak bagitahu sikit! Hahahaha
Nanti korang kecewa dengan apa yang kertas soalan tu muncul.
Haaaaa faham takk?
Kalau korang target lain nanti kat kertas soalan keluar lain.
Tak faham gakkk????
Okay contohnya macam ni, konon korang target soalan pasal Ikan tapi kan soalan pasal kucing pulak keluar.
Haaaa kan naya tu ?
Actually kan, korang nak target tu boleh tapi percaya 20% je.
Haaa 80% pergi mana ?
Hahaha 80% tu perginya dalam diri sendiri. Korang kena percaya pada diri sendiri. Jangan tak yakin pulak tau ?
Study betul-betul. Jangan main-main macam aku ni T^T
Hahahaha tu je nasihat.
Bye.
 And I have English paper for tomorrow. Doakan saya :)
Terima kasi atas jasa anda.
Sayang semua.
By,

Powered by Blogger.